Продавець РЕСТІМ розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1245 відгуків
Інтернет-магазин "Рестім"
Фільтри
Ціна
Наявність
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0018:00
  • Вівторок
    09:0018:00
  • Середа
    09:0018:00
  • Четвер
    09:0018:00
  • Пʼятниця
    09:0018:00
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
+380 (68) 941-24-12
РЕСТІМ
Анна
вул. Комерційна 4, "Житомирголовопостач", Житомир, Україна
resteam.zt@ukr.net+38 068 9 412 412+38 095 0 482 116

Кухонний інвентар

Кухонний інвентар – інструментарій кухаря.

Говорячи про професійну кухні, ми уявляємо собі ряди виблискуючого обладнання, серед яких кухаря в білосніжних шатах нарізають продукти, помішують вариво на плиті, чаклують над прикрасою десерту. А над усім цим – шеф-кухар, який керує складним кухонним механізмом, як диригент оркестром.

Кухня – це котли та жарочні шафи, м'ясорубки та посудомийні машини, накрохмалені ковпаки і блискучий інвентар в руках кухаря. Кухонні приналежності - всякого роду ложки, лопатки, ножі, терки, обробні дошки і інше – не менш важливий, ніж посуд, теплове обладнання або холодильник. Можливо, хтось вважатиме це дрібницею, але саме такі дрібниці визначають рівень кухні. Ефективна робота кухні залежить від таких дрібниць не менше, ніж від ступеня технічної оснащеності, кваліфікації кухаря та інших факторів.

На щастя, сьогодні, облаштовуючи кухню, ви можете заздалегідь передбачити всі нюанси і замовити все необхідне до останньої ложки для помішування. Відмінний кухонний інвентар виготовляють багато компаній, і у ваших силах оснастити кухню стильними і функціональними виробами, що полегшують працю кухаря.

Групи кухонного інвентарю:

  • металевий інвентар – ложки, виделки, лопатки, ополоники;
  • ножі різного призначення;
  • обробні дошки – з дерева або пластику;
  • контейнери для зберігання продуктів;
  • мірні склянки;
  • молотки для відбивання м'яса;
  • терки, яйцерізки, яблокорезки, часникові преси;
  • спеціальні пристосування – кришки, форми для салату, підставки всякого роду.

Матеріали для виготовлення інвентаря використовують самі різні. Це нержавіюча сталь (ополоники, лопатки), скло (мірні ємності), полімери – полікарбонат та інші (контейнери, обробні дошки, лопатки), дерево (дошки для оброблення та нарізання продуктів, лопаточки для помішування).

Основные требования к материалам – долговечность и высокие санитарные качества. Все названные вещества обладают ими в разной степени, но, тем не менее, достаточной для нужд общепита. Лидер среди материалов, безусловно, нержавеющая сталь. Изделия из нее долго служат, не теряют со временем своих свойств, хорошо моются и выглядят просто блестяще – в прямом и переносном смысле.

Сучасний кухонний інвентар виготовляють з дотриманням всіх норм і вимог, що пред'являються до виробів такого роду. Це практичні, функціональні, ергономічні пристосування для кухарів.Кухонний інвентар буде не тільки вашим постійним помічником, але і прикрасою всієї кухні.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner