Посуд в ресторані – справа серйозна. Її якість, стиль і різноманітність визначає рейтинг закладу та навіть його статус. Все – від склянок до підносів – повинно бути на рівні. Підберіть підноси та інший барний інвентар у нашому інтернет-магазині. Вибір великий, якість – висока, ціни – комфортні.
Без такої деталі, як прочуханки, комплектація закладу сегмента HoReCa буде неповною. Вибрати піднос на перший погляд нескладно. На ділі ж потрібно враховувати ряд нюансів: формат ресторану, призначення, форму, матеріал і навіть колір. Все це дуже важливо і ось чому.
Підноси для фаст-фудів
Для ресторанів швидкого харчування важливо, щоб посуд був недорогий, але при цьому досить міцною і зносостійкою. Підноси в таких закладах експлуатуються дуже активно, особливо, якщо в фаст-фуді – самообслуговування. Тому вибір варто зупинити на пластикових підносах.
Оцініть переваги:
Підноси для кейтерінгу
Кейтеринг вимагає більш витонченого підходу до вибору посуду. І хоча тут вимога той же – прийнятна вартість і практичність, підноси також повинні бути стильними. Для обслуговування виїзних банкетів більше підійдуть підноси з скловолокна або підноси з нержавійки.
Скловолоконні підноси виглядають красиво і при цьому дуже практичні. Матеріал володіє водовідштовхувальними властивостями. Посуд не ковзає по поверхні, що дуже важливо.
Таці з нержавіючої сталі – мабуть, самий стильний спосіб подати страву або напій гостям у барі. Блискуча поверхня підкреслює статус закладу і показує відвідувачеві високий рівень обслуговування.