Продавець РЕСТІМ розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1217 відгуків
Інтернет-магазин "Рестім"
Фільтри
Ціна
Наявність
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0018:00
  • Вівторок
    09:0018:00
  • Середа
    09:0018:00
  • Четвер
    09:0018:00
  • Пʼятниця
    09:0018:00
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
+380 (68) 941-24-12
РЕСТІМ
Анна
ул. Коммерческая 4. "Житомирголовопостач", Житомир, Україна
resteam.zt@ukr.net+38 068 9 412 412+38 095 0 482 116

Барний інвентар

Безліч незвичайних предметів, призначення яких часто відомо лише присвяченим майстрам барного мистецтва, складають барний інвентар. Для успішної роботи будь-якого бармену необхідні шейкери, стрейнеры, джиггеры, гейзери, штопори і багато іншого.

Наприклад, з допомогою стрейнеров бармен відокремлює яєчний жовток або лід, барна ложка застосовується для приготування ефектних шаруватих коктейлів, а риммеры використовуються, якщо необхідно нанести декоративний цукровий або сольовий ободок по краю склянки.

Відомо, що багато сил і часу у бармена забирає підтримання стійки в чистоті. Допоможуть в цьому гумові барні килимки. Форма килимків спеціально розроблена для барів і ресторанів, вони практично не займають місця на стійці і запобігають ковзанню предметів по її поверхні. Шипи, покривають гумовий килимок, дозволяють рідини вільно стікати і випаровуватися.

Для зберігання і змішування різних інгредієнтів ідеально підійдуть прозорі ємності з дозатором. Колірне кодування дозволить бармену безпомилково визначити вміст ємності.

В асортимент включені такі пристосування, як шейкери, риммеры, гейзери, ложки бармена, мірні склянки, відкривачки, штопори, дзвінки для барної стійки, а також різні подрібнювачі і багато іншого.

Какие инструменты входят в инвентарь бармена/бариста?

Барный инвентарь еще называют "оружие бармена". И не зря он получил такое название, ведь качество многих напитков, которые делает бармен, зависит не только от его профессионализма, но и от принадлежностей, которым он пользуется. И чтобы "убить" посетителей бара наповал, понадобятся различное оборудование для бара и инструмент.

К барному инвентарю отнесли следующие элементы посуды:

  • барный шейкер;
  • джиггеры;
  • стрейнеры;
  • ложки,
  • стаканы,
  • кружки;
  • различные аксессуары;
  • формы для льда;
  • ножи, сквизеры;
  • скрутки, пробки и так далее.

Во владениях бармена должно быть колоссальное количество инструментов, чтобы его работа была комфортной и интересной одновременно. Но бармен также должен следовать некоторым правилам, чтобы инвентарь бармена прослужил как можно дольше:

  • каждый барный инструмент должен быть чистым и сухим;
  • в то время, когда определенный аксессуар не нужен в работе, он должен быть открытым для проветривания;
  • кожному інструменту бармена потрібно знайти певне місце, щоб він завжди був під рукою і не губився.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner