Створювати незвичайний малюнок або візерунок на торті, капкейках, мафінах кондитерам допомагають кондитерські мішки.
Одноразовий кондитерський мішок - незамінний інструмент в кондитерському мистецтві, який має бути завжди під рукою.
Виготовлений з поліетилену, поверхня злегка шорстка. Використовувати мішок можна як з кондитерської насадкою, так і без неї, надрізавши кінчик мішка ножицями до потрібного діаметру.
Перевага одноразових кондитерських мішків в тому, що їх не потрібно мити, сушити, кожен раз, використовуючи новий мішок.
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Тип | Мішок кондитерський |
| Стан | Новий |
| Матеріал | Поліетилен |
| Довжина | 270 мм |
| Колір | Прозорий |
| Виробник | Empire |
| Країна виробник | Китай |