Одноразові кондитерські мішки в рулоні ставляться до професійного кондитерському інвентарю для ресторанів, вони просто незамінні на кухнях кондитерських та пекарень. Вони зроблені в Італії компанією Martellato, використовуючи новітні технології і найсуворіший контроль якості.
Виконані з надміцного прозорого поліетилену товщиною 90 мікрон, що робить їх придатними навіть для самих жорстких видів тіста, які можна наповнювати багато разів. Їх можна використовувати із гарячими та холодними сполуками, твердими або м'якими в шоковому охолодженні і в мікрохвильовій печі.
Единственная сварка более тонкая, чтобы обеспечить большую практичность и управляемость, и более стойкая, чтобы избежать риска быть разорванным во время использования. Стерильные, без запаха и нетоксичные в соответствии с международными стандартами качества, которые гарантируют максимальную гигиену для безопасности пищевых продуктов.
Разработанный для облегчения повседневной работы профессионалов, благодаря характеристикам различных моделей, которые отвечают множественным потребностям, и преимуществам всех продуктов, одноразовое использование продукции известно и ценится во всем мире.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Martellato |
Країна виробник | Італія |
Стан | Новий |
Матеріал | Поліетилен |
Тип | Мішок кондитерський |
Користувацькі характеристики | |
Довжина | 55 |