Сифон для збивання вершків відноситься до кондитерського інвентарю для ресторанів, кафе, барів та інших закладів громадського харчування. Дозволяє легко і швидко приготувати збиті вершки, креми, соуси, муси, також прекрасно послужить прикрасою для капучино, кава, шейків, морозива та кондитерських виробів. Є прекрасна можливість приготувати гарячі креми і соуси при температурі до 70°C.
Використовується як на професійних кухнях, та і в домашній кулінарії. Адже за допомогою цього нехитрого пристрою збивання вершків відбувається за лічені секунди. Застосовувати його можна не тільки для кондитерських виробів, а й для приготування кави з вершками.
Вміст сифона залишається свіжим протягом 14 днів при зберіганні в холодильнику. Корпус сифона для вершків виконаний з надійного алюмінію.
Основні | |
---|---|
Тип | Сифон |
Призначення | Для збивання вершків |
Матеріал | Алюміній |
Об`єм | 1 л |
Колір | Сірий |
Висота | 360 мм |
Виробник | Lacor |
Країна виробник | Іспанія |
Стан | Новий |
Діаметр | 110 мм |