262,50 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 400 грн
Лопатка від італійського виробника Paderno використовується на підприємствах громадського харчування і торгівлі для глазурі, глазурування, вирівнювання, розподілу, складання листкових тортів або наповнення кондитерських мішків. Квадратний кінчик леза забезпечує високу точність і контроль рівномірного розподілу і згладжування.
Лезо лопатки виготовлено із високоякісної нержавіючої сталі з високим вмістом хрому, що забезпечує високу корозостійкість, міцність та довговічність в процесі експлуатації. Лезо шпателя має вигнуту форму, що дозволяє рівномірно розподіляти крем на поверхню кондитерського виробу, а також створювати ідеальні стінки торту.
Рукоятка шпателя з поліпропілену стійка до кислот, хлору, миючих засобів та високих температур. Це безпечний матеріал, має гарну міцність, жорсткість і твердість, при стерилізації інструменту може витримувати температуру до 80 - 100°C.
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Тип | Лопатка кондитерська |
| Стан | Новий |
| Матеріал | Нержавіюча сталь |
| Довжина | 220 мм |
| Ширина | 34 мм |
| Колір | Сірий |
| Виробник | Paderno |
| Країна виробник | Італія |