Продавець РЕСТІМ розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1364 відгуків

Вітаємо! Зараз наша компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком неробочий час. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

Інтернет-магазин "Рестім"
Фільтри
Ціна
Наявність
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0018:00
  • Вівторок
    09:0018:00
  • Середа
    09:0018:00
  • Четвер
    09:0018:00
  • Пʼятниця
    09:0018:00
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
+380 (68) 941-24-12
РЕСТІМ
Анна
вул. Комерційна 4, "Житомирголовопостач", Житомир, Україна
resteam.zt@ukr.net+38 068 9 412 412+38 095 0 482 116
+380 (68) 941-24-12

Силіконові форми

Варто один раз покористуватися посудом з силікону, як комусь більше не захочеться користуватися нічим іншим. Особливо це стосується форм для випічки і приготування льоду. Найголовніше перевага таких форм – готовий продукт з них легко витягується, не ламаючись при цьому. Існують форми з силікону для приготування коржів для тортів, кексів, тістечок, пудингів, желе, холодців, холодцю і так далі. А враховуючи, що в магазинах можна знайти силіконові форми будь-яких розмірів, виготовлені у вигляді веселих звірят, квітів, емблем і навіть цілих картин, нам відкривається такий простір для фантазії, що дух захоплює!

Для розкочування тіста тонким шаром і безпечної його перенесення на деко спеціальна силіконова поверхня підходить просто ідеально. Достатньо лише розкачати тісто (для торта, піци, пирога), а потім перенести його разом з килимком на деко. При цьому тісто не порветься, а при готуванні не пригорить.

Користь для здоров'я

Перш за все, варто звернути увагу на ключову характеристику – екологічну безпеку і чистоту. Ви можете бути спокійні: харчовий силікон – абсолютно інертний матеріал. Він не виділяє в вашу трапезу шкідливих речовин - в тому числі ніякої іржі, емалі, тефлону. Він не вступає у взаємодію з навколишнім середовищем і прекрасно почувається в діапазоні температур від–40°C до +230°C. Це якраз той рідкісний випадок, коли можна переміщати продукти прямо з морозильної камери в духовку - в одній і тій же формі.

Таким чином, ви можете не тільки випікати, але і готувати десерти, муси, желе, холодець і багато іншого.

Секрет внутрішньої чистоти: спробуйте відмити звичайну сталеву форму від тесту… А тепер, витерши піт з чола і віддихавшись, прямо запитайте себе, чому ви досі займаєтеся фітнесом на кухні, а не в спортзалі? Подивіться, наскільки простіше впоратися з силіконовою формою: Вам достатньо злегка провести губкою по її внутрішній поверхні, щоб видалити будь-які сліди забруднень. Оскільки їжа не пригорає, це зробити дуже просто.

Ціна: силіконова посуд, як правило, коштує недешево. Якщо ціна уподобаної форми занадто низька, краще відразу відмовитися від покупки. Кожен виріб має бути упаковано, мати спеціальну брошурку з порадами по використанню, супровідну бирку. На самому виробі повинна бути проставлена маркування. Краще всього, звичайно, купувати посуд з силікону відомих марок.Вона обов'язково прослужить вам вірою і правдою довгі роки. І, звичайно ж, стане головним секретом смачною і красивою випічки!

Чтобы выбрать форму для выпечки хорошего качества, обращайте внимание на следующее.

Запах. Хороший силикон ничем не пахнет. Зато в составе некачественного есть токсичные формальдегиды, фенолы и различные виды эфталитов. Их добавляют, чтобы придать силикону большую эластичность. Иногда запах маскируют приятными отдушками и ароматизаторами. Обман раскроется позже, когда вы достанете из духовки готовую выпечку, пропахшую паленой резиной.

Колір. Яскраві силіконові форми краще не купуйте. При їх виробництві використовують метал-органічні барвники, які шкідливі для здоров'я. Вибирайте нейтральні відтінки (цегляний, коричневий, сірий) — для отримання таких кольорів використовують безпечні барвники на основі окислів заліза.

Якість матеріалу. Його легко перевірити: зігніть краю форми. Якщо вони стали білими, використовувався дешевий матеріал. У якісного виробу матеріал не змінює колір. Маркування ГОСТ або ДСТУ свідчить про відповідність державним нормам вироби.

Перед першим застосуванням форми рекомендують вимити в теплій мильній воді, витерти насухо і змастити тонким шаром рослинного масла. Надалі випікають тісто не змащуючи маслом форми. Зберігати їх теж просто: силіконові форми для випічки не втрачають своєї форми навіть якщо їх згорнути в трубочку. Легко і зручно скласти всі форми одну в іншу, упакувати в пакет і просто стягнути гумкою. Форми не деформуються після такого зберігання, а легко повертаються в початковий стан.

 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner