Продавець РЕСТІМ розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1246 відгуків
Інтернет-магазин "Рестім"
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0018:00
  • Вівторок
    09:0018:00
  • Середа
    09:0018:00
  • Четвер
    09:0018:00
  • Пʼятниця
    09:0018:00
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
+380 (68) 941-24-12
РЕСТІМ
Анна
вул. Комерційна 4, "Житомирголовопостач", Житомир, Україна
resteam.zt@ukr.net+38 068 9 412 412+38 095 0 482 116

Виробничі столи

Виробничі столи з нержавіючої сталі – незамінний атрибут професійної кухні.

На будь-якій кухні закладу громадського харчування має бути достатня кількість обладнання та техніки, які допомагають кухарям в процесі приготування їжі і виробництва харчових виробів. Незважаючи на те, що першорядне значення відводиться механічного та теплового обладнання, неможливо грамотно і ефективно організувати технологічний процес без такого обладнання, як виробничі столи з нержавійки. Саме вони є завершальним фактором при створенні комфортних робочих місць для персоналу кухні.

Переваги меблів з нержавіючої сталі

Столи виробничі обробні виготовляються виключно з харчової сталі, в якій немає шкідливих для здоров'я домішок.

Крім цього, столи виробничі із нержавіючої сталі володіють і іншими необхідними при їх експлуатації властивостями:

  • стійкістю до корозії – недорогі виробничі столи з нержавіючої сталі легко переносять тривалий вплив вологи;
  • жароміцність – вони здатні витримувати температуру до +850°С. На стільниці з нержавійки без найменшої шкоди для них можна ставити зняті з вогню каструлі і сковорідки;
  • стійкістю до механічних пошкоджень – причому меблі з нержавіючої сталі не піддається корозії навіть у місцях подряпин.

Крім того, столи виробничі із нержавіючої сталі не вбирають запахи і підходять для приготування страв з риби, м'яса та овочів в потоковому режимі.

Виробничі столи з нержавіючої сталі: переваги і причини використанняя

Оскільки виробничі столи для громадського харчування безпосередньо контактують з продуктами, вони виконуються виключно з харчової нержавіючої сталі. У складі цього матеріалу немає шкідливих для здоров'я людини домішок, тому вони абсолютно безпечні для експлуатації та підготовки продуктів. Нержавіюча сталь, що застосовується для виготовлення виробничих столів для харчоблоку, містить близько 20% хрому і 10% нікелю. Завдяки цьому, матеріал стає стійким до впливу хімічних речовин, відмінно переносить миття, дезінфекцію та чищення за допомогою різних засобів. Крім того, харчової стіл з нержавіючої сталі володіє іншими важливими експлуатаційними властивостями. Купити його варто за таких причин: Стійкість до корозії. Обробний стіл, ціна якого досить низька, легко переносить вплив вологи і не іржавіє. Завдяки цьому збільшується термін експлуатації обладнання. Жароміцність. Кухонні столи виробничі витримують температуру до +850 0С. На їх стільниці можна сміливо ставити сковорідки і каструлі, тільки що зняте з вогню. При цьому на обробній поверхні не залишиться ніяких слідів. Довговічність та стійкість до механічних пошкоджень. Впав прилад, удари інвентарю та інші типи зовнішнього впливу жодним чином не позначаться на експлуатації і зовнішньому вигляді виробничого столу. Навіть якщо на обробній поверхні з'являться подряпини, в цих місцях не буде з'являтися корозія. Зручність догляду. Щоб очистити стільницю виробничого столу ресторану після роботи з продуктами харчування, достатньо вимити її гарячою водою з додаванням миючого засобу і обполоснути. Періодично слід проводити дезінфекцію. Дотримання якості страви. Нержавейка, из которой изготавливаются производственные столы из нержавеющей стали для столовой, не вступает в химические реакции с продуктами питания, поэтому не оказывает влияния на их вкус. Каркас оборудования, который не контактирует напрямую с пищей, может быть из нержавеющей стали, а также железным. Это разрешено нормами санитарной гигиены, при этом цена производственного стола уменьшается.

 

Види виробничих столів з нержавійки В нашому інтернет-магазині металеві столи виробничі представлені в різних модифікаціях: з полицями або без них – наявність полиць для зберігання продуктів або інвентаря істотно економить місце на кухні. Але впливає на вартість – порівняно дешево можна придбати виробничий стіл без полиць, з ними він буде коштувати дорожче; з мийкою або без неї – вмонтована мийка з нержавіючої сталі робить розрубування м'яса, риби і овочів швидкою і зручною. Ціна виробничого столу з мийкою трохи вище; пристенные и островные – наличие металлического борта защищает стену от загрязнений и облегчает уборку; с различной длиной столешницы – от 60 до 190 см. Если вы хотите обновить ассортимент мебели на кухне своего ресторана или другого заведения общепита, интернет-магазин “Технофуд” предлагает производственные столы для пищеблока по самым приемлемым ценам. В нашем каталоге представлена продукция отечественного изготовителя, в качестве которой не приходится сомневаться. Широкий діапазон цін, ергономічність і продуманість меблів, а також бездоганність виконання зроблять покупку вигідною для кожного. Доставку виробничих столів для громадського харчування ми здійснюємо у всі міста України. Завдяки цьому власники багатьох ресторанів і кафе, які тільки починають свій шлях на цьому терені, зможуть обладнати кухню по вищому розряду.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner