Продавець РЕСТІМ розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1245 відгуків
Інтернет-магазин "Рестім"
Фільтри
Ціна
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0018:00
  • Вівторок
    09:0018:00
  • Середа
    09:0018:00
  • Четвер
    09:0018:00
  • Пʼятниця
    09:0018:00
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
+380 (68) 941-24-12
РЕСТІМ
Анна
вул. Комерційна 4, "Житомирголовопостач", Житомир, Україна
resteam.zt@ukr.net+38 068 9 412 412+38 095 0 482 116

Сковорідки гриль

Сковорідки-гриль вже давно перестали бути екзотичним гостем на кухні, сьогодні це чудовий спосіб готувати страви на грилі, не чекаючи сезону барбекю.

Сковорідка-гриль є товстостінною сковородою з рифленим дном. Від стінок і дна сковороди йде сильний жар, завдяки чому створюється ефект духової шафи. На розпеченій поверхні, завдяки ґратам, продукт просмажується оптимально, а в жолобки стікають надлишки жиру та соку, які не горять, а «просочують» продукт. Поздовжні смужки не лише надають їжі привабливого вигляду, але й забезпечують економію масла. На виході отримуємо соковиту та корисну їжу, яка не містить зайвого жиру.

Смажити на сковорідці гриль простіше, ніж здається, але робити це потрібно правильно:

  • Не наливайте масло на дно, а змащуйте поверхню ребер пензликом. Якщо це жирне м'ясо, краще готувати на сухій сковорідці. Деякі воліють змащувати олією безпосередньо продукти.
  • Не перевертайте обсмажуване занадто часто. Обмежтеся одноразовим перевертанням. Інакше не вийдуть гарні смужки на поверхні.
  • Щоб шматки рівномірно прожарювалася, нарізайте їх однаковою товщиною.
  • Для скорочення години готування м'ясо та птицю потрібно попередньо замаринувати.
  • При обсмажуванні сухих продуктів можна наливати трохи води, заповнюючи наполовину виїмки на дні.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner