Сковорідки-гриль вже давно перестали бути екзотичним гостем на кухні, сьогодні це чудовий спосіб готувати страви на грилі, не чекаючи сезону барбекю.
Сковорідка-гриль є товстостінною сковородою з рифленим дном. Від стінок і дна сковороди йде сильний жар, завдяки чому створюється ефект духової шафи. На розпеченій поверхні, завдяки ґратам, продукт просмажується оптимально, а в жолобки стікають надлишки жиру та соку, які не горять, а «просочують» продукт. Поздовжні смужки не лише надають їжі привабливого вигляду, але й забезпечують економію масла. На виході отримуємо соковиту та корисну їжу, яка не містить зайвого жиру.
Смажити на сковорідці гриль простіше, ніж здається, але робити це потрібно правильно: