Продавець РЕСТІМ розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1364 відгуків

Вітаємо! Зараз наша компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком неробочий час. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

Інтернет-магазин "Рестім"
Фільтри
Ціна
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0018:00
  • Вівторок
    09:0018:00
  • Середа
    09:0018:00
  • Четвер
    09:0018:00
  • Пʼятниця
    09:0018:00
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
+380 (68) 941-24-12
РЕСТІМ
Анна
вул. Комерційна 4, "Житомирголовопостач", Житомир, Україна
resteam.zt@ukr.net+38 068 9 412 412+38 095 0 482 116
+380 (68) 941-24-12

Сковорідки гриль

Сковорідки-гриль вже давно перестали бути екзотичним гостем на кухні, сьогодні це чудовий спосіб готувати страви на грилі, не чекаючи сезону барбекю.

Сковорідка-гриль є товстостінною сковородою з рифленим дном. Від стінок і дна сковороди йде сильний жар, завдяки чому створюється ефект духової шафи. На розпеченій поверхні, завдяки ґратам, продукт просмажується оптимально, а в жолобки стікають надлишки жиру та соку, які не горять, а «просочують» продукт. Поздовжні смужки не лише надають їжі привабливого вигляду, але й забезпечують економію масла. На виході отримуємо соковиту та корисну їжу, яка не містить зайвого жиру.

Смажити на сковорідці гриль простіше, ніж здається, але робити це потрібно правильно:

  • Не наливайте масло на дно, а змащуйте поверхню ребер пензликом. Якщо це жирне м'ясо, краще готувати на сухій сковорідці. Деякі воліють змащувати олією безпосередньо продукти.
  • Не перевертайте обсмажуване занадто часто. Обмежтеся одноразовим перевертанням. Інакше не вийдуть гарні смужки на поверхні.
  • Щоб шматки рівномірно прожарювалася, нарізайте їх однаковою товщиною.
  • Для скорочення години готування м'ясо та птицю потрібно попередньо замаринувати.
  • При обсмажуванні сухих продуктів можна наливати трохи води, заповнюючи наполовину виїмки на дні.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner