Сьогодні, незалежно від того, що ми хотіли б купити, ковбасу чи м'ясо, сир, салати, або якісь інші харчові продукти, вони розфасовані в підкладки зі спіненого полістиролу або в ПЕТ тару. Це стало буденним явищем, оскільки вона надає товару прекрасний вигляд.
Також при виготовленні одноразового посуду виробники все частіше використовують алюміній. Контейнери, виконані з цього абсолютно нешкідливого і екологічно чистого матеріалу, дозволяють готувати, зберігати, розігрівати та транспортувати готову страву.
Одноразова упаковка для їжі зі спіненого полістиролу та з фольги має термостійкість, безпечна при контакті з їжею, стійка до пошкоджень, має невисоку вартість. Це основні, але не повні характеристики одноразової упаковки.
Упаковка зі спіненого полістиролу та фольги: