Продавець РЕСТІМ розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1423 відгуків
Інтернет-магазин "Рестім"
Фільтри
Ціна
Наявність
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0018:00
  • Вівторок
    09:0018:00
  • Середа
    09:0018:00
  • Четвер
    09:0018:00
  • Пʼятниця
    09:0018:00
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
+380 (68) 941-24-12
РЕСТІМ
Анна
вул. Комерційна 4, "Житомирголовопостач", Житомир, Україна
resteam.zt@ukr.net+38 068 9 412 412+38 095 0 482 116

Столові прибори

На що в першу чергу звертають погляди відвідувачі ресторанів і кафе? На дизайн інтер'єру, на оформлення меню, чистоти в залі. Проте справжнім «обличчям» закладу є, звичайно, посуд. Гості завжди запам'ятовують сервірування страв, а ресторанні критики відзначають, що на посуді певного кольору чи форми їжа здається смачнішою. І якщо відвідувачам подобається, як «оформлений» стіл і подані страви – вони не тільки прийдуть до вас ще раз, але і порекомендують ресторан своїм знайомим.

Столові прилади - одна з важливих складових ресторану. Різнокаліберні, подряпані, неполірований ножі та виделки здатні зіпсувати враження навіть від самого вишуканого блюда, і тому до вибору столових приладів варто підійти відповідально.

Існує кілька параметрів вибору приладів.

По-перше, це матеріал і його якість. Найпоширенішими вважаються пластмаса, дерево, алюміній, нержавіюча сталь, мельхіор, а також столове срібло. Три останніх варіанти найчастіше застосовуються при сервіровці столів на прийомах і банкетах. Матеріал також має бути гігієнічним, адже він безпосередньо потрапляє в наш організм через їжу.

Другим параметром вибору вважається дизайн. Прилади не повинні бути занадто яскравими і відволікаючими увагу. На думку фахівців, краса, вишуканість і стриманість — три властивості, якими повинні володіти столові прилади. Звичайно, це не правило, і кожен вибирає сам, що підходить під ту чи іншу ситуацію (кухню, їдальню меблі, подія тощо). Єдина вимога — щоб дизайн не сприяв накопиченню бруду і залишків їжі.

І нарешті, практичність і універсальність використання також займають важливе місце.

 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner