Продавець РЕСТІМ розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1364 відгуків

Вітаємо! Зараз наша компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком неробочий час. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

Інтернет-магазин "Рестім"
Фільтри
Ціна
Наявність
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0018:00
  • Вівторок
    09:0018:00
  • Середа
    09:0018:00
  • Четвер
    09:0018:00
  • Пʼятниця
    09:0018:00
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
+380 (68) 941-24-12
РЕСТІМ
Анна
вул. Комерційна 4, "Житомирголовопостач", Житомир, Україна
resteam.zt@ukr.net+38 068 9 412 412+38 095 0 482 116
+380 (68) 941-24-12

Столові прибори

На що в першу чергу звертають погляди відвідувачі ресторанів і кафе? На дизайн інтер'єру, на оформлення меню, чистоти в залі. Проте справжнім «обличчям» закладу є, звичайно, посуд. Гості завжди запам'ятовують сервірування страв, а ресторанні критики відзначають, що на посуді певного кольору чи форми їжа здається смачнішою. І якщо відвідувачам подобається, як «оформлений» стіл і подані страви – вони не тільки прийдуть до вас ще раз, але і порекомендують ресторан своїм знайомим.

Столові прилади - одна з важливих складових ресторану. Різнокаліберні, подряпані, неполірований ножі та виделки здатні зіпсувати враження навіть від самого вишуканого блюда, і тому до вибору столових приладів варто підійти відповідально.

Існує кілька параметрів вибору приладів.

По-перше, це матеріал і його якість. Найпоширенішими вважаються пластмаса, дерево, алюміній, нержавіюча сталь, мельхіор, а також столове срібло. Три останніх варіанти найчастіше застосовуються при сервіровці столів на прийомах і банкетах. Матеріал також має бути гігієнічним, адже він безпосередньо потрапляє в наш організм через їжу.

Другим параметром вибору вважається дизайн. Прилади не повинні бути занадто яскравими і відволікаючими увагу. На думку фахівців, краса, вишуканість і стриманість — три властивості, якими повинні володіти столові прилади. Звичайно, це не правило, і кожен вибирає сам, що підходить під ту чи іншу ситуацію (кухню, їдальню меблі, подія тощо). Єдина вимога — щоб дизайн не сприяв накопиченню бруду і залишків їжі.

І нарешті, практичність і універсальність використання також займають важливе місце.

 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner