Сучасні заклади громадського харчування, готелі та навіть звичайні магазини складно уявити без різноманітних дрібниць, які виконують утилітарні функції та водночас є ефективними рекламними інструментами. Вони мимоволі привертають увагу клієнтів, коли ті, наприклад, чекають на своє замовлення, стоять у черзі на касу або просто проходять повз.
Успіх закладу громадського харчування визначається не лише його концепцією, місцерозташуванням, дизайном, фішками, а й різними дрібницями, які на перший погляд видаються несуттєвими.
Необхідні предмети для роботи кафе, ресторану, бару, елементи інтер'єру та аксесуари (настільні таблички «резерв», крейдяні таблички, ціннички) для ресторанів, кафе, пабів. Використовуються для нанесення інформації — меню, спеціальних пропозицій, реклами. Вони допомагають зручно організувати робочий простір та підвищують ефективність роботи працівників.