Одноразові пластикові тарілки використовуються як для гарячих, так холодних страв. Вони досить міцні, тримають форму при нагріванні, не пропускають жир та різні види рідини. Одноразові тарілки широко застосовуються у закладах громадського харчування: офісних їдальнях, закусочних, вуличних кафе, фаст-фудах, а також на пікніках, фуршетах, кейтерингу.
Виготовлені із високоякісного харчового пластику - екологічно безпечного матеріалу, який не виділяє токсичних речовин при взаємодії з гарячою їжею, не є середовищем для розвитку хвороботворних бактерій.
Пластикові одноразові тарілки зручні у використанні завдяки своїй практичності та економічності. Насамперед – це економія грошей, за рахунок невисокої вартості. А також економія часу на прибирання та миття посуду після свята.