Вишуканим, доречним і ароматним доповненням до десерту завжди може стати топпінг – з ніжною текстурою і насиченим кольором.
Запашні нотки натуральної основи – фруктів, ягід, горіхів, прянощів, ненав'язливий і приємний смак – з таким доповненням звичні страви заграють новими гастрономічними фарбами.
Топпінг - густа пастоподібна добавка, соус або сироп з певним смаком для кулінарії. Його головна функція - завершити блюдо, надати йому потрібний зовнішній вигляд.
Назва походить від англійського слова top - верх, вершина, верхівка. Тому топпінг лягає або поливається зверху кондитерського виробу.
Топпінги – це повністю готовий продукт, що застосовується як у холодному, так і гарячому вигляді, для виробництва або домашнього користування. Він призначений для декорування морозива, десертів, пудингів, будь-яких кондитерських виробів.
Топінги не кристалізуються при охолодженні та надають стравам спокусливого естетичного вигляду, а широка смакова гама дозволяє створювати безліч смакових відтінків.
Цей своєрідний густоватый соус з багатою палітрою смаків завоював популярність у численних споживачів по всьому світу. В силу своєї вишуканості і простоти використання він чудово доповнює масу продуктів.
Можна поєднувати:
морозивом і молочними шийками;
свіжими фруктовими салатами;
ароматною домашньою випічкою;
млинцями і вафлями;
пудингами і масою інших десертів.
Приємним бонусом стане особлива текстура такий поливання, завдяки якій можна малювати, створюючи цілі гастрономічні композиції. Порадувати улюблених гостей з особливого приводу або надати смак щоденним столу – така універсальна купівля точно не залишиться без уваги.