Дизайн упаковки може відрізнятися!
Гарячий шоколад - знайоме і бажані ласощі, яке у нас асоціюється з дитинством. Це смачний напій, що радує шанувальників шоколадного смаку. Густа і приємна текстура підходить для приготування класичного шоколаду в чашці. І саме така подача традиційна для кав'ярень, барів чи ресторанів.
Виготовляється з какао бобів, а сама рослина походить з Південної Америки.
Підійде для використання в вендінгових автоматах, можна використовувати і в домашніх умовах.
Розсипний порошок, що цілком розчиняється в гарячій воді, не залишаючи осад. Напій має густу консистенцію і ніжну гірчинку, володіє приємним насиченим смаком, чудовим ароматом і однорідної кремовою масою.
У складі вже є цукор і трохи молока.
Варто сказати, що крім прекрасного смаку цього напою, він збагачений вітамінами групи А, В1, С, Е, D, а також коензимом Q10 і екстрактом женьшеню. У свою чергу, він благотворно впливає на серцево-судинну систему, так як у складі рідкого шоколаду є флавоноїди (група рослинних речовин). Такі компоненти змушують добре функціонувати кровоносні судини. Завдяки вживання гарячого шоколаду у людини піднімається настрій і стимулюється робота мозку, збільшується працездатність і навіть сприяє поборотися депресією, а все тому, що він ще містить біологічно активні речовини.
Основні | |
---|---|
Виробник | Ristora |
Країна виробник | Італія |
Тип | Какао-боби |
Вага | 1000 г |
Упаковка | Пластикова банка |