Ємності для зберігання, страви для презентацій, підноси — це незамінні предмети в будь-якому закладі громадського харчування або в супермаркеті з відділом кулінарії.
Такий посуд потрібен для:
Меламіновий посуд входити до трійки найпопулярніших товарів для закладів громадського харчування
Чому саме варто звернути увагу на посуд з меламіну? У чому його переваги? І чи є обмеження у використанні таких контейнерів?
Меламіновий посуд — міцний та довговічний. Він розрахований на суворі умови закладів громадського харчування. Велика відвідуваність, частині використання, контакт зі складними середовищами (кислими і солоними) — меламін не «боїться» нічого.
Цей термореактивний пластик не розбивається при падінні. На відміну від кераміки, яка б ' ється багато і часто. Щоб меламінове блюдо розбилося, треба його впустити на кахель або асфальт, багато разів, навмисно і з зусиллями.
Мінімальна температура, на яку розрахований меламіновий посуд — 20°C. Це означає, що він підходить для зберігання продуктів у морозільних камерах.
Максимальна температура, яку «витримує» пластик на основі меламінформальдегідної смоли + 120°C. Альо управління по санітарному нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів FDA рекомендує використовувати такий посуд за температури не вище + 70°C.
Меламін — матеріал з низькою теплопровідністю. У такому посуді кухареві, офіціантові або продавцеві легко втримати гарячу страву, тому що сама ємність не нагрівається.
Крім того, в меламіновому посуді їжа довше залишається гарячою. Це безсумнівна перевага у закладах громадського харчування. Такий посуд чудово підійде для розміщення страв на лініях роздачі.
Поверхня меламінового посуду — гладка і непориста. На ній не утворюються застарілі плями. Мити такий посуд просто. Абразивні засоби використовувати не рекомендовано, щоб не пошкодити глянсову поверхню. Альо смороду і не знадобляться. Ємності легко відмиваються від забруднень звичайним миючим засобом.
Посуд з меламіну допоможе прискорити робочі процеси в закладі, тому що:
Меламіновий посуд не підходить для розігрівання страв в мікрохвильовій печі або духовці.
А ось щодо використання продуктів обмежень немає. Меламін стійкий до впливу кислот і солоного середовища. Такий посуд підходить для зберігання та презентації будь-якої їжі.
Меламінові блюда — це оптимальний варіант для:
Основні | |
---|---|
Виробник | Hendi |
Країна виробник | Польща |
Тип тарілки | Піала |
Колір | Білий |