Ємності для зберігання, блюда для презентацій, підноси — це незамінні предмети в будь-якому закладі громадського харчування або в супермаркеті з відділом кулінарії. Такий посуд потрібен для: організованого зберігання продуктів; ефектної презентації готових страв; зручного розміщення їжі на лініях роздачі.
Меламіновий посуд входить до трійки найпопулярніших товарів для закладів громадського харчування Чому саме варто звернути увагу на посуд з меламіну? У чому його переваги? І чи є обмеження у використанні таких контейнерів?
Меламіновий посуд — міцний та довговічний. Він розрахований на суворі умови закладів громадського харчування. Велика відвідуваність, часте використання, контакт зі складними середовищами (кислими і солоними) — меламін не «боїться» нічого. Цей термореактивний пластик не розбивається при падінні. На відміну від кераміки, яка б’ється багато і часто. Щоб меламінове блюдо розбилося, треба його впустити на кахель або асфальт, багато разів, навмисно і з зусиллями. Допустимий температурний діапазон Мінімальна температура, на яку розрахований меламіновий посуд — 20°C. Це означає, що він підходить для зберігання продуктів у морозильних камерах. Максимальна температура, яку «витримує» пластик на основі меламінформальдегідної смоли + 120°C. Але управління по санітарному нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів FDA рекомендує використовувати такий посуд при температурі не вище + 70°C.
Меламін — матеріал з низькою теплопровідністю. У такому посуді кухареві, офіціантові або продавцеві легко втримати гарячу страву, тому що сама ємність не нагрівається. Крім того, в меламіновому посуді їжа довше залишається гарячою. Це безсумнівна перевага у закладах громадського харчування. Такий посуд прекрасно підійде для розміщення страв на лініях роздачі. Простий догляд Поверхня меламінового посуду — гладка і непориста. На ній не утворюються застарілі плями. Мити такий посуд просто. Абразивні засоби використовувати не рекомендовано, щоб не пошкодити глянсову поверхню. Але вони і не знадобляться. Ємності легко відмиваються від забруднень звичайним миючим засобом. Посуд з меламіну допоможе прискорити робочі процеси в закладі, тому що: його можна мити в посудомийній машині; він швидко висихає; він легко штабелюється; його легко переміщати та замінювати на вітрині.
Меламіновий посуд не підходить для розігрівання страв в мікрохвильовій печі або духовці. А ось щодо використання продуктів обмежень немає. Меламін стійкий до впливу кислот і солоного середовища. Такий посуд підходить для зберігання та презентації будь-якої їжі. Меламінові блюда — це оптимальний варіант для: організованого зберігання продуктів; естетичного заповнення вітрин; якісної та ефектної презентації страв; зручної викладки товарів на лініях роздачі.
Основні | |
---|---|
Виробник | One Chef |
Країна виробник | Китай |
Матеріал | Меламін |
Об`єм | 0.04 мл |
Діаметр | 5.8 мм |
Висота | 3.2 мм |
Колір | Сірий |