Створювати незвичайний малюнок або візерунок на торті, капкейках, мафінах кондитерам допомагають кондитерські мішки.
Одноразовий кондитерський мішок - незамінний інструмент в кондитерському мистецтві, який має бути завжди під рукою.
Виготовлений з поліетилену, поверхня злегка шорстка. Використовувати мішок можна як з кондитерської насадкою, так і без неї, надрізавши кінчик мішка ножицями до потрібного діаметру.
Перевага одноразових кондитерських мішків в тому, що їх не потрібно мити, сушити, кожен раз, використовуючи новий мішок.
Основні атрибути | |
---|---|
Тип | Мішок кондитерський |
Матеріал | Поліетилен |
Довжина | 240 мм |
Колір | Прозорий |
Виробник | Empire |
Країна виробник | Китай |