Одноразові кондитерські мішки в рулоні ставляться до професійного кондитерському інвентарю для ресторанів, вони просто незамінні на кухнях кондитерських та пекарень. Вони зроблені в Італії компанією Martellato, використовуючи новітні технології і найсуворіший контроль якості.
Виконані з надміцного прозорого поліетилену товщиною 90 мікрон, що робить їх придатними навіть для самих жорстких видів тіста, які можна наповнювати багато разів. Їх можна використовувати із гарячими та холодними сполуками, твердими або м'якими в шоковому охолодженні і в мікрохвильовій печі.
Основні атрибути | |
---|---|
Тип | Мішок кондитерський |
Стан | Новий |
Матеріал | Поліетилен |
Довжина | 40 мм |
Виробник | Martellato |
Країна виробник | Італія |