Кругла кондитерська форма відноситься до сегменту професійного кухонного інвентарю для ресторанів, кафе, кондитерських та інших закладів громадського харчування
Формувальне кільце призначене для сервірування закусок і десертів, для формування страв, за його допомогою можна вирізати ідеально рівні круги з тіста, використовують для формування котлет для бургерів і для смаження яєць, також кільце стане в нагоді для порційного гасіння та збирання бутербродів.
Кондитерське кільце - це металева нероздвижна форма без дна, яка незамінна для приготування багатошарових тортів, випічки коржів одного діаметру, приготування чізкейків. Форма досить універсальна ( мультифункціональна): використовуйте її для вирізання круглих коржів, складання тортів і мусових десертів, випічки бісквітів, тартів, коржів.
Кондитерське кільце виготовлено з нержавіючої сталі, яка не виділяє токсичних речовин, не взаємодіє з продуктами і не впливає на смакові якості готового кондитерського виробу. Догляд за кільцем не вимагає особливих навичок і зусиль: після кожного використання інструмент потрібно всього лише промити в теплій мильній воді і висушити.
Основні | |
---|---|
Тип форми | Кругла |
Виробник | Vitol-6 |
Призначення форми | Без дна (кулінарна) |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Діаметр | 100 мм |
Висота стінок | 40 мм |
Колір | Сірий |
Тип духовки | Газова або електрична |
Країна виробник | Україна |
Додаткові характеристики | |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Основні атрибути | |
Висота | 40 |