Кожен працівник громадського харчування знає, наскільки важливі візки в ресторані. Використання візка дозволяє оптимізувати процес доставки їжі споживачам і паркан у них використаного посуду. Одна візок здатна збільшити ефективність роботи офіціанта в 3 рази. Особливо зручна візок для тарілок, коли мова йде про підготовку банкету або фуршету. З допомогою цього приладу можна оперативно доставити клієнтові найбільш об'ємний замовлення континентальний сніданок, закуски, гарячі страви, відерце з охолодженим шампанським і фрукти, що не під силу навіть парі досвідчених офіціантів.
Основні | |
---|---|
Виробник | APS |
Країна виробник | Німеччина |
Користувацькі характеристики | |
Застосування | Сервірувальні візки |
Матеріал | Метал |
Довжина | 910 |
Ширина | 590 |
Висота | 930 |