Переваги чавуну фірми Brizoll можна перераховувати нескінченно, а от що дійсно заслуговує окремої уваги – це смак страв, приготованих в такому посуді, він унікальний!
Завдяки рівномірному прогріванню всій поверхні сковороди створюється ефект приготування в печі.
Перед першим використанням чавунного посуду, її треба підготувати, щоб очистити від технічного масла, яким виробник захищає посуд від попадання вологи у пори чавуна і подальшого іржавіння.
При дбайливому догляді чавунний посуд прослужить вам дуже довго!
Основні | |
---|---|
Виробник | Brizoll |
Країна виробник | Україна |
Матеріал | Чавун |
Кришка | немає |
Стан | Новий |
Антипригарне покриття | Немає |
Додаткові характеристики | |
Використання в духовці | Так |
Вага | 0.45 кг |
Товщина дна | 4.5 мм |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | Каструля |
Тип посуду | Сковорода порційна |