Прес для гриля чавунний служить для притискання продукту до поверхні сковороди, що значно скорочує час, необхідний його приготування. Тут є важливий момент. Сама кришка повинна бути трохи меншою від внутрішнього діаметра сковороди. Це дозволить пару не накопичуватися всередині. Крім того, додаткова механічна дія дозволяє значно прискорити термічну обробку. В результаті продукт виходить не тільки смачним, а й корисним.
Чавун – це метал, який повільно і рівномірно прогрівається, маючи при цьому низьку теплопровідність. Посуд з литого чавуну довго тримає у собі отримане в ході нагрівання тепло, яке рівномірно і поступово розподіляється по поверхні виробу, завдяки чому вірогідність пригорання їжі зводиться до мінімуму.
Цей посуд не можна мити у посудомийній машині. Завдяки вазі притискає м`ясо до ребер грилю, що допомагає рівномірніше просмажити м`ясо, сформувати на ньому чіткі відбитки ребер грилю. Забезпечує збереження початкової форму шматка мя’са, шматочків бекону, не дозволяючи їх краям закручуватись.
Основні | |
---|---|
Виробник | Сітон |
Країна виробник | Україна |
Матеріал | Чавун |
Діаметр | 30 см |
Тип | Кришка |