На професійній кухні без роздаткового інвентарю не обійтися — потрібен повний список, щоб швидко і порційно розкласти по тарілках готові страви.
До роздаточного інвентарю безпосередньо відносяться: черпаки, ополоники (їх ще називають ополоники), шумівки — ними виловлювання у фритюрниці спекотне, сітки і дуршлаки для отбразывания макаронів, лопатки і щипці, виделки — для вивудження і роздачі м'яса з бульйону, совки для сипучих продуктів.
Дуже важливо приділити належну увагу підбору цих кухонних пристосувань, оскільки вони впливають і на роботу кухарів, і на якість обслуговування клієнтів. Всі товари, представлені на сторінках нашого інтернет-магазину, зарекомендували себе як якісні, довговічні і презентабельні допоміжні аксесуари.