Продавець РЕСТІМ розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1364 відгуків

Вітаємо! Зараз наша компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком неробочий час. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

Інтернет-магазин "Рестім"
Фільтри
Ціна
Наявність
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0018:00
  • Вівторок
    09:0018:00
  • Середа
    09:0018:00
  • Четвер
    09:0018:00
  • Пʼятниця
    09:0018:00
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
+380 (68) 941-24-12
РЕСТІМ
Анна
вул. Комерційна 4, "Житомирголовопостач", Житомир, Україна
resteam.zt@ukr.net+38 068 9 412 412+38 095 0 482 116
+380 (68) 941-24-12

Обробні дошки

Як і будь інвентар для професійної кухні, обробні дошки повинні підбиратися відповідно до норм гігієни і потреб закладу. В інтернет-магазині можна купити обробні дошки різних кольорів. Але які саме знадобляться Вам і Вашим кухарям і яку користь можна отримати від них – докладніше читайте нижче.

Наявність різнобарвного інвентарю – це не примха кухаря, а цілком обґрунтовані вимоги гігієни, стандартом HACCP. Принцип поділу простий – сирі продукти не повинні перетинатися з готовими; м'ясо, риба, птиця повинні нарезаться окремо, щоб виключити проникнення бактерій і запаху на інші продукти. Результат – дотримання норм гігієни, комфортна робота персоналу, безпечні і смачні страви для гостей.

Просте асоціативне поділ за кольорами описано та затверджено в стандарті HACCP:

  • Белые – для молочных продуктов
  • Зеленые – для овощей
  • Синие – для морепродуктов
  • Желтые – для сырой птицы
  • Красные – для сырого мяса

Главная цель использования нескольких досок – обеспечить безопасность приготовления пищи, а именно: предотвратить распространения инфекции, исключить контакт сырых и готовых продуктов, предотвратить смешения запахов и вкусов разных продуктов.

На что обратить внимание, кроме цвета разделочных досок?

Найчастіше професійні кухарі використовують обробні дошки з пластику різного кольору. Вони досить легкі, при цьому міцні і відповідають гігієнічним вимогам. Товщина пластика може бути від 12,5 мм до 40 мм

Професійний інвентар коштує дорожче побутового. І ось за що варто заплатити більше:

  • Матеріал, який досить міцний, щоб швидко не покритися подряпинами, при цьому досить м'яка, щоб не затупити ніж.
  • Властивість вбирати запахи і вологу.
  • Наявність зручних отворів для підвішування.
  • Наявність гумових ніжок для зручного фіксування на столі.
  • Простота чищення.
  • Хімічна стійкість.
  • Наявність на деяких моделях канавок для запобігання стікання рідини при нарізці на стіл.

Досить купити професійний інвентар, щоб переконатися у всіх його плюсах і правильно організувати роботу кухні.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner